Over WOEF!

Mijn naam is Paul Borgmann, ik ben in 1965 geboren in Amsterdam en van kinds af aan een groot hondenliefhebber. Ik ben opgegroeid in het “groene” Amstelveen en heb door de jaren heen diverse honden van familie en kennissen uitgelaten. Toch ben ik toen qua opleiding en werk een totaal andere kant opgegaan. Na vele jaren en diverse werkgevers heb ik besloten dat het tijd werd om iets te gaan doen waar mijn hart naar uitgaat.

Zo is eind 2010 het idee ontstaan om WOEF!hondenuitlaatservice op te zetten. In de eerste plaats natuurlijk vanwege mijn passie voor honden maar ook, en laat ik maar eerlijk zijn, om m’n geld te verdienen met iets waar ik al jaren van droomde…. mijn eigen hondenuitlaatdienst!

2011 auto

Nu, tien jaar later in 2020 heb ik een schat aan zowel theoretische als praktijkervaringen met veel verschillende hondenrassen en hun gedrag opgedaan. Maar ondanks mijn jarenlange ervaring zal ik, om een steeds betere service te kunnen bieden, mijn kennis en inzicht altijd laten bijspijkeren door het volgen van interessante cursussen of workshops.